Imunoglobulina

Imunoglobulina umană normală (IgG)

În sângele uman predomină imunoglobulina G (IgG). Aceasta are rolul de a neutraliza și elimina virușii și bacteriile din organism. Preparatele standard de imunoglobulină sunt obținute din plasma sanguină umană de la donatori, printr-un proces complex de inactivare a virușilor și de purificare. Acestea conțin de cinci până la zece ori mai multă cantitate de anticorpi, permițând astfel administrarea intravenoasă a mai multor milioane de anticorpi într-un timp scurt atunci când e necesară susținerea apărării imunitare a organismului, inhibarea proceselor inflamatorii și regenerarea țesuturilor. Colectarea plasmei și producția preparatelor de imunoglobulină fac obiectul unor reglementări stricte la nivel național și internațional. Preparatele de imunoglobulină sunt folosite pentru tratamentul pacienților cu deficiențe congenitale (primare) sau dobândite (secundare) ale sistemului imunitar, precum și pentru pacienții cu boli autoimune.

imunoglobina
Ser

Imunoglobulina umana normala cu IgM imbogatit

Imunoglobulinele (anticorpi) îndeplinesc o mare varietate de sarcini.
Imunoglobulina M (IgM) reprezintă o clasă de anticorpi diferită de imunoglobulina G (IgG) prin caracteristicile fizice, biologice și prin tipul de activitate.
IgM constituie prima clasă de anticorpi din sânge care este produsă în timpul răspunsului imunitar și are o activitate sporită de neutralizare a endotoxinelor bacteriene.
Preparatele cu conținut ridicat de IgM conțin o concentrație antibacteriană semnificativ mai ridicată față de cea a preparatelor standard de imunoglobuline IgG. Preparatele IgM sunt recomandate intravenos, împreună cu terapia cu antibiotic, în tratamentul infecțiilor bacteriene severe și la pacienții imunocompromiși, diagnosticați cu sepsis și șoc septic.
Colectarea plasmei și producția preparatelor de imunoglobulină fac obiectul unor reglementări stricte la nivel național și internațional.

Imunoglobulina umană Anti-Hepatitica B

Imunoglobulina anti-hepatită B se găsește în sângele uman și este o imunoglobulină de tip G (IgG).
Preparatele de imunoglobulină anti hepatită B au un conținut specific crescut de anticorpi împotriva hepatitei B, care protejează împotriva acesteia. Hepatita B este o inflamație a ficatului, determinată de virusul hepatitei B (VHB).
Aceste preparate pot fi administrate intravenos sau subcutanat și oferă protecție imediată și pe termen lung în prevenirea infecției cu VHB la pacienții care nu au fost vaccinați și la cei care prezintă risc de infecție cu acest virus, în prevenirea reinfectării în caz de transplant de ficat, la pacienții care au teste pozitive pentru hepatita B, la nou-născuții ai căror mame sunt purtătoare ale VHB, precum și pentru pacienții la care vaccinarea împotriva hepatitei B nu a asigurat o protecție adecvată.
Colectarea plasmei și producția preparatelor de imunoglobulină fac obiectul unor reglementări stricte la nivel național și internațional.

vaccine

Doresti mai multe informatii despre disponibilitatea produselor noastre?