Despre Noi

BESMAX PHARMA DISTRIBUTION este o companie românească cu o experiență de peste 10 ani, specializată în comerțul cu produse farmaceutice și dispozitive medicale de ultimă generație.

Suntem prezenți la nivel național, în arii terapeutice diverse ce țin de imunologie clinică, transplant de organe și țesuturi, chirurgie generală, oncologie, hematologie, terapie intensivă, obstetrică-ginecologie.

Compania noastră este activă în special în piața produselor derivate din plasmă umană, precum imunoglobuline normale și specifice, albumina umană, factori de coagulare, seruri de testare și vaccinuri.

Portofoliul nostru de produse și servicii a înregistrat o dezvoltare permanentă, pentru a putea oferi soluții integrate cererii de pe piața românească.

Compania face parte dintr-un grup de firme, alături de Besmax Life Solutions și Besmax Medical Concierge.

Bph-despre
null

Misiune

La Besmax Pharma Distribution noi lucrăm pentru a facilita accesul pacienților români cu boli cronice și afecțiuni grave la soluții inovative care să-i ajute să ducă o viață cât mai normală și cât mai independentă. Angajații Besmax Pharma Distribution sunt capabili să își pună în practică abilitățile și expertiza în activitatea pe care o desfășoară, urmărind să crească atât profesional, cât și personal.
null

Viziune

Besmax Pharma Distribution va continua să se dezvolte ca și distribuitor de produse biologice în ariile terapeutice specializate (hematologie, imunologie clinică și terapie intensivă), extinzându-și în acest scop portofoliul de Produse. Obiectivul nostru este de a facilita accesul pe piața românească a unor Produse de cea mai înaltă calitate, eficiență și tolerabilitate.

Valori

null

Integritate

Ne respectăm angajamentele
null

Experiență

De peste 10 ani pe piața din România
null

Colaborare

Împreună suntem mai puternici
null

Implicare

Susținem proiecte care vin în sprijinul pacientului