Loading Content...

Besmax Pharma Distribution

Despre noi

Besmax Pharma Distribution SRL este o companie romaneasca, al carei obiect de activitate este comertul cu produse farmaceutice, echipamente si dispozitive medicale. Compania noastra este activa in special in piata produselor derivate din plasma umana: imunoglobuline, albumina umana, factori de coagulare. De asemenea, oferim echipamente, dispozitive medicale si alte produse farmaceutice necesare in specializarile medicale: Obstetrica-Ginecologie, Chirurgie, Transplant de organe si tesuturi, Hematologie, Oncologie. Besmax Pharma Distribution SRL este autorizata de catre Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale si este certificata ISO 9001.

Produse

Besmax Pharma Distribution SRL distribuie:

  • imunoglobulina umana normala
  • imunoglobulina umana antihepatitica
  • factor de coagulare plasmatic (VIII si IX)
  • albumina umana

Evenimente

Sunteti invitati sa participati la "J Project Meeting" dedicata "Early Diagnosis in PIDs" Sibiu, Romania, 27-28 Noiembrie 2014

Pentru mai mult einformatii, va rugam sa vizitati pagina dedicata

Parteneri

Besmax Pharma Distribution SRL este membru al grupului de firme Besmax Medical Romania.

Besmax Medical Solutions SRL este o companie specializata in servicii de regulatory & governmental afairs si marketing pentru piata farmaceutica. 

Best Home Care Solutions SRL este o companie specializata in servicii de ingrijiri medicale la domiciliu. Aceasta companie deruleaza trei programe specifice de ingrijiri la domiciliu pentru pacientii care sufera de hemofilie, cancer, precum si pentru pacienti care au suferit un transplant de organe.

Companiile membre ale grupului Besmax Medical Romania au aliante strategice cu Odelga Grup SRL, Odelga Operator SRL si Eco Leasing IFN SA.

Odelga Grup SRL este distributor de echipamente medicale si integrator de solutii complexe pentru spitale si clinici de diagnostic medical

Odelga Operator SRL este o companie care opereaza echipamente medicale (rezonanta magnetica, computer-tomografe, ecografe) in diverse centre medicale private sau in spitale de stat.

Eco Leasing IFN SA este companie de leasing, specializata in finantarea achizitiei de echipamente medicale.

 

Contact

Nume:

Email:

Telefon:

Mesaj:

  • Addresa Strada Pechea nr 10-12, ap 12, Sector 1, Bucuresti

  • Telefon / Fax +40376203669 / +40376203670

  • Email [email protected]